Mobil telefonok, PlayStation, Xbox és Notebookok

Játék konzolok

Játék konzolok szervízelése

Minden ismert márkájú jótállás nélküli játék konzol szervízelését elvégezzük, azaz bármilyen jellegű meghibásodás, javítás, chip csere, software aktualizálása, upgrade, downgrade, stb.

Szolgáltatásainkat igénybe vehetik azon ügyfelek is, akik a hibás készüléket postán továbbítják felénk. Ebben az esetben viszont szükséges a javítást megrendelő lapot kitölteni, amely letölthető ITT, vagy saját kezűleg az előírt minta alapján (lásd a megadott nyomtatványt). A javított készüléket a megrendelő lapon megadott címre utánvétellel postázzuk, általában a kézbesítéstől számított következő napon. A javított játék konzolhoz csatoljuk a javításról kiállított bizonylatokat. A szervizelés ára ebben az esetben: a javítás ára + postaköltség 6€ (utánvétel, biztosítás, csomagolás).

Szervízelési feltételek

A Polgári törvénykönyvben előírtak értelmében 3 hónapos jótállást biztosítunk. A jótállás csak a javított alkatrészekre vonatkozik, nem az egész készülékre és csak abban az esetben, amennyiben a garanciós ROVI matrica nem sérült.

Egyszerű javítások a cégben, a helyszínen (pl. kisebb javítások, Playstation PSP display cserélése, software aktualizálása, stb.), általában várakozásra teljesíthetőek. Más javítások általában legfeljebb 3 napot vehetnek igénybe. A javítás ideje elhúzódhat az alkatrészek beszerzésének feltételeitől függően.

Előzetes megegyezés alapján igénybe vehető az expess szerviz. Ebben az esetben a javítás a megbeszélt idő alatt elkészül (pl. 1 óra), postázott készülékek esetén legalább 1 nap, plusz 20%-os árkiegészítéssel.

Szakszerűen javítunk:
A)     Macbookokat, Notebookokat :  Hp, Dell, Acer, Lenovo, Compaq, Asus, MSI, Toshiba, Sony, stb.
B)    Játék konzolokat : Playstation, Xbox, stb.
C)    Mobil telefonokat : iPhone, Nokia, HTC, Samsung, SonyEricsson, LG, Blackberry, stb.

Aktualizálva : 2018.01.15

ROVI, Vojvodská 2, Košice
Servis mobilov, MacBookov, Herných konzol a Notebookov
Po - Pi: 09:30 - 12:30, 13:30 - 17:00
Tel.: +421 907 593 626, +421 905 864 305