Mobil telefonok, PlayStation, Xbox és Notebookok

Mobil telefonok

Mobil telefonok szervízelése

Minden ismert márkájú jótállás nélküli telefon szervízelését elvégezzük, azaz bármilyen jellegű hiba javítását (elázott készülék, kiblokkolás, software aktualizálása, magyar ill. szlovák menü, telefon kódok törlése, stb.)

Szolgáltatásainkat igénybe vehetik azon ügyfelek is, akik a hibás készüléket postán továbbítják felénk. Ebben az esetben viszont szükséges a javítást megrendelő lapot kitölteni, amely letölthető ITT, vagy saját kezűleg az előírt minta alapján (lásd a megadott nyomtatványt). A javított készüléket a megrendelő lapon megadott címre utánvétellel postázzuk, általában a kézbesítéstől számított következő napon. A javított telefonhoz csatoljuk a javításról kiállított bizonylatokat. A szervizelés ára ebben az esetben: a javítás ára + postaköltség 4€ (utánvétel, biztosítás, csomagolás).

 

Szervízelési feltételek

A Polgári törvénykönyvben előírtak értelmében 3 hónapos jótállást biztosítunk. A jótállás csak a javított alkatrészekre vonatkozik, nem az egész készülékre és csak abban az esetben, amennyiben a garanciós ROVI matrica nem sérült.

Egyszerű javítások a cégben, a helyszínen (pl. LCD javítás, kikódolás, software, stb.), általában várakozásra teljesíthetőek. Más javításoknál (audio, akkumulátor, térerő, elázott vagy teljesen nem működő telefon) általában 1-3 nap szükséges.  

Előzetes megegyezés alapján igénybe vehető az expess szerviz. Ebben az esetben a javítás ideje 20 perctől 1 napig terjedhet, postázott készülékek esetén legalább 1 nap, plusz 20%-os árkiegészítéssel.

Szakszerűen javítunk:
A)     Macbookokat, Notebookokat :  Hp, Dell, Acer, Lenovo, Compaq, Asus, MSI, Toshiba, Sony, stb.
B)    Játék konzolokat : Playstation, Xbox, stb.
C)    Mobil telefonokat : iPhone, Nokia, HTC, Samsung, SonyEricsson, LG, Blackberry, stb.

Aktualizálva : 2018.01.15

ROVI, Vojvodská 2, Košice
Servis mobilov, MacBookov, Herných konzol a Notebookov
Po - Pi: 09:30 - 12:30, 13:30 - 17:00
Tel.: +421 907 593 626, +421 905 864 305