Mobil telefonok, PlayStation, Xbox és Notebookok

Note-macbookok,monitorok

Notebookok, monitorok szervízelése

Minden ismert márkájú jótállás nélküli notebook és monitor szervízelését elvégezzük, azaz bármilyen jellegű meghibásodás vagy alkatrészcsere, Windows vagy Macintosh operációs rendszer installációja ill. újrainstallációja, stb.

Szolgáltatásainkat igénybe vehetik azon ügyfelek is, akik a hibás készüléket postán továbbítják felénk. Ebben az esetben viszont szükséges a javítást megrendelő lapot kitölteni, amely letölthető ITT, vagy saját kezűleg az előírt minta alapján (lásd a megadott nyomtatványt). A javított készüléket a megrendelő lapon megadott címre utánvétellel postázzuk, általában a kézbesítéstől számított 7 munkanapot követően. Előzetes megegyezés alapján az express szerviz is igénybe vehető.

A javított készülékhez csatoljuk a javításról kiállított bizonylatokat. A szervizelés ára ebben az esetben: a javítás ára + postaköltség 8€ (utánvétel, biztosítás, csomagolás).

Szervízelési feltételek

A Polgári törvénykönyvben előírtak értelmében 3 hónapos jótállást biztosítunk. A jótállás csak a javított alkatrészekre vonatkozik, nem az egész készülékre és csak abban az esetben, amennyiben a garanciós ROVI matrica nem sérült.

Szakszerűen javítunk:
A)     Macbookokat, Notebookokat :  Hp, Dell, Acer, Lenovo, Compaq, Asus, MSI, Toshiba, Sony, stb.
B)    Játék konzolokat : Playstation, Xbox, stb.
C)    Mobil telefonokat : iPhone, Nokia, HTC, Samsung, SonyEricsson, LG, Blackberry, stb.

Aktualizálva : 2018.01.15

ROVI, Vojvodská 2, Košice
Servis mobilov, MacBookov, Herných konzol a Notebookov
Po - Pi: 09:30 - 12:30, 13:30 - 17:00
Tel.: +421 907 593 626, +421 905 864 305